Er gebeurde steeds iets apart Ik ging naar een sauna en kreeg een massage, ik moest vreselijk huilen toen mijn buik werd gemasseerd en mijn voorhoofd werd aangeraakt.Er kwam een zin in me op: “Ik ben een man en mag mijn intuïtie gebruiken..” Nog iets apart. Ik deed al tijden een do-in oefening na het opstaan. Op een morgen ging ik bij het op mijn borst kloppen zingen.Dat gebeurde daarna iedere keer als ik de do-in oefening deed. Op een gegeven moment vroeg ik mijn schoonmoeder of zij dat lied kende en waar het vandaan kwam.Ik dacht zelf uit een Opera, maar was in die tijd nog niet zo bekend met opera`s. Het bleek het Slavenkoor uit Nabucco te zijn. Ik ging tekenen en tekende vooral de bron, een bron en op zeker moment schreef ik drie woorden op Egypte, Frankrijk en Rusland.Kort daarna hoorde ik van mijn schoonzus dat ze naar Egypte zou gaan en toen ik een broek ophaalde die was vermaakt,l zat deze in een zak met een sfinx erop. Dat was toch geen toeval!
UIT: VAN WETHOUDER NAAR SJAMAAN (zie www. vanwethoudernaarsjamaan.nl)

Nabucco – Hebrew Slaves Chorus (SUBTITLES)
MULTI SUBTITLES (LYRICS): Italian, English, Spanish,…
YOUTUBE.COM