BIOGRAFIE

HANS
SUUR MAJ
ZONNEVELD

‘Door mijn eigen levens wijsheid opgedaan in een boeiend leven, ervaringen in therapie en trainingen ben ik in staat je bij te lichten op je pad.’

BIOGRAFIE

Hans Suur Maj Zonneveld is een healer en coach. Na 32 jaar in de politiek actief te zijn geweest (32 jaar raadslid,waarvan 12 jaar wethouder,8 jaar lid van de gewestraad en 4 jaar lid van het dagelijks bestuur van de gewestraad) besloot hij gehoor te geven aan de roep van zijn ziel: een bijdrage te leveren aan meer liefde en vrede op de wereld. Dit na een aantal jaren van therapie, inwijdingen van Dolores Ashcroft en van zijn grote leermeesteres Shakmah Winddrum, door wie hij ook de naam Suur Maj kreeg.

 

Hans studeerde Politieke en Sociale Wetenschappen en heeft twee kinderen. Hij volgde opleidingen o.a. op het gebied van Trance Healing en Speaking, Mediumschap, Sound Healing en mag zich paqo i.o. (priester/healer) noemen in de q`erostraditie uit Peru.

Oproep tot in gesprek gaan: Wat ik met het boek graag wil is in gesprek gaan met de lezer(m/v) om met elkaar te onderzoeken wat is jouw weg, wat is jouw waarheid. Ik ga er vanuit dat een ieder zijn , haar waarheid heeft en vind het boeiend daarover met elkaar in gesprek te zijn. Hoe kijk jij daarnaar, Huiskamerbijeenkomsten: bij jouw thuis. 6 mensen en ik kom. Kosten 10 euro pp plus reiskosten. Omgeslagen per persoon met een maximum van 5 euro!

NEEM CONTACT OP

‘Waar het oordeel verschijnt, het hart verdwijnt.’

SUUR MAJ